Endret: 31 mai 2017     Opprettet: 27 apr 2017

Varmtvann

Her finner du informasjon om avlesning, avregning, fakturering, innlogging på beboerportalen, samt info om hvordan du går frem ved eierskifte.

Alle leiligheter har egen varmtvannsmåler installert. Denne befinner seg i fordelingsskapet for vann, bak en luke på veggen. Det kan variere noe fra leilighet til leilighet hvor dette skapet er plassert. Du trenger vanligvis ikke å tenke på å lese av verdiene fordi dette gjøres automatisk av Techem via radiosender (se nederst om manuell avlesning ved eierskifte). 

Fjorårets forbruk av varmtvann danner grunnlag for det månedtlige beløpet du betaler for varmtvann over fellesutgiftene. Det blir gjort avregning en gang i året, vanligvis i første kvartal. Avhengig av hvor mye varmtvann du brukte året før, vil du ved avregningen enten få penger til gode eller et ekstra pålegg på fellesutgiftene den måneden avregningen gjøres. 

Du kan selv logge deg inn på Techem sine hjemmesider ved å benytte beboerportalen og få oversikt over ditt forbruk. Alle skal ha fått tilsendt et aktiveringsbrev med aktiveringskode for beboerportalen. Dersom du ikke har denne aktiveringskoden kan du kontakte styret på klosterhagen@gmail.com for å få koden, ev. kontakte Techem direkte. 

Slik logger du deg på beboerportalen

1. Sett inn aktiveringskoden i feltet hvor det står " E-mail eller aktiveringskode". Ikke sett noe i "Passord".

2. Logg inn

3. Du må akseptere cookies og brukerbetingelser når du blir spurt om dette.

4. Du får beskjed om å fylle inn din e-postadresse, og å opprette et passord på minimum 6 tegn. Dette blir dine innloggingsdetaljer heretter.

5. Du får beskjed om at verifiseringen var vellykket, og at du vil motta en e-post fra portalen med en link. Du skal trykke på denne linken for å bekrefte registreringen.

6. Du vil så få beskjed om å sette inn din e-postadresse og passordet du opprettet. Du skal nå ha tilgang til portalen.

 

Ved salg av leilighet skal eierskifteskjema med måleravlesninger og signatur sendes til Techem. Du må da lese av måleren MANUELT i vannskapet. Skjema er tilgjengelig på Techem sine hjemmesider, www.techem.no.